Projectverloop zwembad aanleg in 5 stappen. Lees hier meer info.
Bos Zwembadrenovatie is specialist in het renoveren van folie zwembaden. Renoveren is een specialiteit van Bos Zwembaden. We geven u graag deskundig advies.
Zwembadrenovatie folie zwembad
16506
page-template-default,page,page-id-16506,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Een zwembad in 5 stappen

U heeft alle wensen op een rij en bent klaar om de volgende stap te zetten naar de realisatie van uw droom. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van zwembaden en bijbehorende techniek. Het bouwen van een zwembad is een heel project. Hieronder leest u de 5 stappen die we doorlopen.

 

Stap 1: Ontwerp en afstemming

Tijdens de offertebesprekingen zetten we al uw wensen op een rij. Als de offerte een project wordt gaan we direct aan de slag. Eerst met het ontwerp. We maken tekeningen waarin we rekening houden met uw omgeving, zichtlijnen, functies en energieverbruik. Na goedkeuring van het ontwerp stemmen we de werkzaamheden op elkaar af. In een bouwvergadering bespreken we het grondwerk en huisaansluitingen. Alle betrokkenen, van installateur tot hovenier, zijn daarbij aanwezig. En u zelf natuurlijk ook. Zo weet iedereen waar hij aan toe is.

 

Stap 2: Bouwkundige werkzaamheden

Voor het zwembad geplaatst wordt moet eerst het grond- en graafwerk worden gedaan. Afhankelijk van de afmetingen duurt dit enkele uren tot enkele dagen. Daarna starten voor bouwkundige zwembaden de bouwwerkzaamheden: het plaatsen van de inbouwdelen, et cetera. Kiest u voor een polyester zwembad, dan plaatsen we de kuip. Als dat allemaal klaar is volgt ook het plaatsen van de zwembadafdekking, de kabels en leidingen, en de installatie van de techniek.

We denken graag met u mee om uw ideale zwembad te realiseren

Stap 3: Zwembad afwerking en randsteen

Met alle techniek en bouwkundige delen op hun plek start de afwerking van het zwembad. Denk hierbij aan eventuele betegeling, afdichting en het plaatsen van de randstenen.

 

Stap 4: Terras- en tuinwerkzaamheden

Voordat u het water in kunt, maken we uw tuin en terras piekfijn in orde. Hiervoor schakelen we een erkende hovenier in.

 

Stap 5:  Schoonmaken van het zwembad en opstarten van de techniek

Als het werk klaar is maken we het zwembad helemaal voor u schoon. We vullen het met water en starten de techniek op. Wanneer alles probleemloos werkt, kunt u zelf aan de slag: genieten van uw eigen zwembad.

 

We denken graag met u mee om uw ideale zwembad te realiseren. Neem nu contact op voor de mogelijkheden.