Kosten zwembad in de tuin. Lees hier waar u op moet rekenen.
16811
page-template-default,page,page-id-16811,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Kosten zwembad in de tuin

Wat kost een zwembad in de tuin nou eigenlijk en wat bepaalt deze prijs? U zult begrijpen dat elke wens van invloed is op het uiteindelijke kostenplaatje. Maar ook waar u woont kan de prijs beïnvloeden. De grondbewerking is in zanderige grond makkelijker dan in klei en de grondwaterstand kan ook van invloed zijn op de aanleg van een zwembad.

 

Over het algemeen moet u rekening houden met een investering tussen de 50.000 en 75.000 euro voor een volledig aangelegd en afgewerkt zwembad. De keuze voor het type zwembad bepaald in welke richting het bedrag gaat. Een polyesterbad is over het algemeen goedkoper dan een bouwkundig zwembad.

 

Overloopzwembad

Een overloopzwembad heeft de meest luxueuze uitstraling omdat het waterniveau gelijk ligt aan uw tuin of terras. Het bad moet anders worden opgebouwd omdat het water in een bak rondom het bad wordt opgevangen en daar wordt gefilterd, verwarmt en teruggepompt. De meerkosten bedragen ongeveer 15.000 euro.

Overkapping

Wilt u het hele jaar genieten van uw zwembad dan kunt u een overkapping overwegen. Er zijn verschillende vormen en maten beschikbaar. Afhankelijk van de grootte van uw zwembad is de investering voor een overkapping tussen de 8.000,- en 15.000.-.

 

Kernwaarden:

Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten wanneer u een zwembad wilt laten aanleggen. Deze leggen de fundering om het uiteindelijk plezier en genot van uw zwembad op het hoogste niveau te brengen.

 

Verwarming

Een zwembad moet op de gewenste temperatuur gebracht kunnen worden, dus een goede verwarming is noodzakelijk.

 

Schoon & hygiënisch

Uw zwembad moet schoon zijn. Hierdoor zorgen goede skimmers, pompen en filterinstallaties en een goede beheersing van de kwaliteit van het water.

 

Veilig

Uw zwembad moet veilig zijn. U en uw kinderen moeten veilig kunnen zwemmen. Goede waterkwaliteit, veilige afzuiginstallatie en nette en goede afwerking zijn van belang om ongelukken te voorkomen.

 

Comfortabel in gebruik

U wilt genieten van uw zwembad dus uw zwembad moet makkelijk en snel toegankelijk zijn. Goede verwarmingsinstallaties en kwaliteit afdekking zorgen hiervoor.

 

Comfortabel in onderhoud

U zult uw zwembad moeten onderhouden maar met de juiste techniek kunt u dit tot een minimum beperken.

 

Zoekt u een deskundige bouwer? Neem dan eens contact op met Bos Zwembaden uit Twello. Zij hebben prachtige project gerealiseerd, kijk maar eens naar de afbeeldingen op deze site.