Over Bos Zwembaden en het aanleggen van uw eigen zwembad
Bos zwembadrenovatie is al jaren vakkundig specialist op het gebied van aanleg, onderhoud en renovatie van zwembaden. Heeft u een zwembad in huis of tuin die nodig toe is aan renovatie?
zwembadrenovatie, bos zwembaden
16519
page-template-default,page,page-id-16519,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Over Bos Zwembaden

Welkom bij Bos Zwembaden

 

Zwembadindetuin.nl is een onderdeel van Bos Zwembaden, al ruim 15 jaar specialist op gebied van zwembad aanleg, onderhoud en renovatie.

Zoekt u een zwembad specialist die een prachtig zwembad in uw tuin realiseert en heerlijke plek om te ontspannen? Neem contact met ons op, zodat wij uw wensen, verlangens en budget kunnen inventariseren en vertalen naar een goed plan en passend voorstel.

 

Met vriendelijke groet,

Ronald en Annemiek Bos

Kwaliteit en persoonlijke aandacht

 

Samen met een team van lauter toegewijde vakmensen maken wij uw zwembad weer als nieuw. Met oog voor kwaliteit, vakmanschap, dienstbaarheid en veel persoonlijke aandacht gaan onze medewerkers voor u aan de slag.

 

Bos Zwembaden werkt uitsluitend met mensen die van aanpakken weten, maar die ook kunnen adviseren tijdens renovatie en bij oplevering. Specialisten die netjes werken en voor wie de klant koning is.

 

Wilt u kennis maken? Neem contact met ons op.